Crowdfunding/ Geld inzameling

Delen is lieffff

 
Beste vrienden, familie en supporters,
Wij schrijven deze brief met een enthousiasme en een visie voor de toekomst die we graag met jullie willen delen. Na een periode van tegenslagen zijn we vastberaden om ons Indonesisch restaurant nieuw leven in te blazen en een positieve impact te hebben op onze gemeenschap.
 
Ons restaurant heeft altijd een speciale plaats ingenomen in ons hart en in de harten van onze klanten. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van heerlijke Indonesische gerechten, de rijke cultuur te ervaren en herinneringen te creëren. We hebben altijd geloofd in het belang van inclusiviteit en het bieden van kansen aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom willen we ons restaurant transformeren tot een plek waar iedereen welkom is en waar we werkgelegenheid kunnen bieden aan mensen die een nieuwe start willen maken.
 
Om deze droom werkelijkheid te laten worden, hebben we jullie hulp nodig. We zijn op zoek naar €75.000 om een prachtig pand aan de markt te kunnen betrekken. Dit pand is al volledig verbouwd.
en we zullen erin slagen om het geheel naar onze smaak in te richten.Met jullie steun kunnen we dit pand huren en zorgen voor een vliegende herstart van ons restaurant.
 
Als dank voor jullie steun willen we graag iets extra’s bieden. Voor degenen die bijdragen aan onze crowdfundingcampagne, bieden we een aantrekkelijk rentetarief van 8% op hun investering. Dit betekent dat jullie niet alleen bijdragen aan de groei van ons restaurant, maar ook profiteren van een aantrekkelijk rendement op jullie investering.
 
Om onze crowdfundingcampagne tot een succes te maken, hebben we jullie steun en betrokkenheid nodig. We vragen jullie om onze boodschap te delen met jullie netwerk en hen uit te nodigen om bij te dragen aan ons doel. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in onze gemeenschap en kansen creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Alle bijdragen, groot of klein, zijn van harte welkom en maken een verschil voor ons.
 
Bedankt voor jullie steun, vertrouwen en geloof in ons project. Samen kunnen we ons Indonesisch restaurant nieuw leven inblazen en een plek creëren waar iedereen zich welkom voelt.
 
Op dit moment staat de teller op 10550,- en daar zijn wij erg blij mee!
 
Met vriendelijke groet ,
Sama Sama