Agenda Sama Sama

Voor alle avonden geldt reservering gewenst !!!

Op zoek naar de perfecte locatie voor je speciale evenement? Wij bieden een gezellige horecaruimte met catering van Aziatische gerechten voor verjaardagen, bruiloften en uitvaarten. Bij ‘Sama Sama Eten Drinken Ontmoeten’ creëren we een warme en gastvrije omgeving waar je kunt genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en waardevolle ontmoetingen. Laat ons team voor je zorgen en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring. Welkom bij Sama Sama eten drinken ontmoeten.

Maak uw medewerkers blij met een dinerkaart als relatiegeschenk of in het kerstpakket! U kunt zelf bepalen hoeveel de kaart waard is, van €25,- tot €100,-. De dinertjes kunnen in één keer of in delen worden besteed. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen. Geniet van heerlijke maaltijden en waardevolle momenten samen!

Zondag 18 februari Food & Jam v.a. 17:00 – 21:00. Gratis entree.

Indonesisch buffet v.a. 17:30 – 20:30.

Zaterdag 2 maart gezellig dansen en eten met de formatie BUC v.a. 17:00 – 21:00.

Indonesisch buffet v.a. 17:30 – 20:30. Bij live muziek vragen wij €5 extra.

Zondag 3 maart Timecruise v.a. 17:00 – 21:00. Met Timecruise maken we graag een muzikale reis door de tijd vanaf de jaren 30 tot heden. Ons repertoire is vooral gezellig, dansbaar of gewoon om naar te luisteren.

Indonesisch buffet v.a. 17:30 – 20:30. Bij live muziek vragen wij €5 extra.

Donderdag 7 maart Senang Sessions van 18:00 – 22:00 uur Gratis entree. De Senang Sessions wordt maandelijks gehouden.

Het eten komt vers uit de keuken van Sama Sama en wordt speciaal voor de Senang Session aangeboden voor slechts €7,50.

De open mic is er voor artiesten die podiumervaring op willen doen of hun eigen muziek voor publiek willen spelen. Ook kunnen muzikanten samen jammen.

Kom op zondag 31 maart 1e paasdag pasar ketjil bezoeken omdat het een unieke gelegenheid biedt om de Indonesische cultuur te ervaren met traditionele muziek, dans, handgemaakte kunst en heerlijk eten. Het biedt een authentieke en levendige culturele beleving die de warmte en gastvrijheid van de Indonesische gemeenschap weerspiegelt.

Elke donderdag kunt u genieten van een proeverij, laat u verrassen door de kok en meenemen in een reis van de Indonesische keuken.

Lekker luisteren, dansen en genieten van ons Indonesisch buffet.
Elke vrijdag / zaterdag / zondag.
Indonesisch buffet v.a. 17:30